El Club d’Escacs Berguedà ja té blog

Gràcies a l’empenta d’alguns dels socis que formen part del Club d’Escacs Berguedà iniciem aquest projecte per facilitar la comunicació amb els nostres socis i també amb tots aquells i aquelles que us agradin els escacs.

Des d’aquí us anirem informant de les activitats que realitzem com a entitat i també de la participació dels nostres equips i jugadors a nivell individual en els diferents tornejos i campionats.

També hi haurà un apartat més lúdic i de pràctica on anirem penjant problemes d’escacs, partides realitzades, explicacions teòriques, etc.

Esperem que us agradi i us sigui d’utilitat.

Una resposta a “El Club d’Escacs Berguedà ja té blog

  1. Joaquim Travesset

    Sóc en Joaquim Travesset. Estic fent una segona part de l’article sobre els torneigs de Berga. Recordeu la primera a: https://www.ajedrez365.com/2013/05/torneos-de-ajedrez-en-berga.html
    Tinc a les mans quatre magnífiques fotos del torneig de 1954, on estan jugant F.J.Pérez, Ingelmo, Ballbé, Ridameya y Francino, així com l’ordre de sorteig del torneig i caricatures. Voldria demanar-vos si teniu algunes dades sobre aquest torneig així com partides. Només en tinc 9, que són les que va jugar Àngel Ribera. El meu correu és: jtravesset@hotmail.com
    Us agraeixo la vostra col·laboració.

    M'agrada

Deixa un comentari