Bons resultats dels jugadors berguedans a la Final provincial escolar

Aquest dissabte dia 20 de maig s’ha jugat la Final provincial escolar d’escacs de Barcelona, en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, a la localitat de Vilafranca del Penedès, amb la participació de cinc jugadors berguedans, tres dels quals han passat a la Final nacional.

Els jugadors han jugat un total de 4 partides, 2 al matí i 2 a la tarda, amb un temps per partida d’una hora per jugador. Els jugadors eren els que es van classificar prtimers o segons en els seus respectius tornejos comarcals.

En el grup Benjamí el llistat era complet i hi han assistit els 20 jugadors, amb la participació dels berguedans Pau Molina, 18è classificat amb 1 punt, i Llibert Bonet, 17è també amb 1 punt.

En el grup Aleví sols han participat 15 dels inscrits. En aquest grup els representants del Berguedà eren Jofre Albors, que ha quedat segon classificat amb 3 punts i en Pau Badia, que s’ha classificat vuitè. Amb aquests resultats passen tots dos a la final nacional.

En el grup Infantil, només amb 13 inscrits, hi ha participat un berguedà, en Marc Rovira, que ha quedat en setena posició i també ha obtingut una plaça per la final nacional.

La Final escolar nacional tindrà lloc els dissabtes 3 i 10 de juny a prop de Vilafranca del Penedès, amb la participació de tres berguedans: el Jofre Albors, el Pau Badia i el Marc Rovira.Escolar VilafrancaJoc VilafrancaTrofeus Vilafranca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s